Alkmaar: Spelers / muzikanten (16-25 jaar) gezocht voor ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’

Foto: Charles Duijff

Beatles on stage zoekt jong talent voor nieuwe theaterproductie ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’ Het muziektheaterstuk wordt donderdag 21 mei 2020 uitgevoerd in TAQA Theater Vest.

In 2020 is het precies vijftig jaar geleden dat de legendarische muziekgroep The Beatles elkaar ging. Genoeg reden voor het Beatles Museum en de Stichting Beatles on stage, om de handen ineen te slaan en de onuitwisbare invloed die The Beatles hebben gehad op geschiedenis van popmuziek ten tonele te brengen met: ‘Mamma, wie zijn The Beatles?’ Dit is een uitgelezen kans om jongeren kennis laten maken met wat deze band wereldberoemd heeft gemaakt. Het script wordt geschreven door Peter Lusse.

Beatles on stage is voor de productie op zoek naar 20 jongeren in de leeftijd van16-25 jaar, die ervaring hebben met zang, spel, of een instrument bespelen. Vier spelers/muzikanten zullen de hoofdrollen vervullen, de overige spelers/muzikanten krijgen een van vele bijrollen of worden onderdeel van de band.
De repetities zullen wekelijks op dinsdagavond plaats vinden in Alkmaar. De contributie bedraagt 300 euro.

Auditie

De auditie vindt plaats op zaterdag 26 oktober Alkmaar (exacte tijd locatie worden later bekend gemaakt) en de repetities gaan begin november start. Voor de auditie wordt gevraagd een kort nummer (couplet refrein) van The Beatles en een korte monoloog in te studeren.

Heb jij je altijd verenigd gevoeld met The Beatles, lijkt het je te gek onderdeel uit te maken van deze nieuwste theaterproductie, wekelijkse theaterlessen te volgen en uiteindelijk te mogen optreden in TAQA Theater de Vest?

Stuur dan voor vrijdag 25 oktober een e-mail met jouw NAW-gegevens en ervaring naar [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen