Tuinen struinen in Noord-Holland met ‘De Groene Route´

Foto: De Groene Route - aangeleverd

‘De Groene Route´ opent voor het 6e jaar de mooiste privétuinen en kwekerijen in Noord-Holland noord, die gezamenlijk meerdere weekends en 1 avond open zijn.

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld heeft De Groene Route besloten om weer de geplande open weekenden door te laten gaan. Dit zijn weekenden gedurende welke diverse tuinen en kwekerijen hu deuren openen.

Deze weekenden worden gekenmerkt door rijke bloei, weelderige en kleurrijke borders, rozengeur en romantiek. Veel totaal verschillende tuinen open de poort en zorgen voor inspiratie. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en nieuwe planten voor uw eigen tuin.

De Open Weekenden staan gepland voor 27 – 28 juni en 18 – 19 juli.

Verder is er ook een avond-openstelling op de langste dag van het jaar, zondag 21 juni. Een mooie gelegenheid om in de avonduren te genieten van bijzondere momenten in het late avondlicht!

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl. In verband met de corona maatregelen is niet iedere tuin geopend. Bij de open tuinen kan het gewenst zijn om een afspraak te maken. Alle corona maatregelen van het RIVM worden in acht genomen.

Reacties