Rabobank sluit kantoren in Alkmaar en Bergen

Foto: Wim Meijer Fotografie

ALKMAAR – De kantoren van Rabobank in het centrum van Alkmaar en in Bergen gaan dicht. Volgens de bank sluiten de locaties hun deuren omdat er door de digitalisering steeds minder klanten langskomen.

(bron: NH Nieuws)

De twee panden in de regio Alkmaar sluiten per 6 juli definitief hun deuren. Vanaf die datum kunnen klanten voor hun bankzaken en persoonlijk advies terecht bij het nieuwe hoofdkantoor aan de Robonsweg in Alkmaar, of op de overige locaties in Heiloo, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude en Castricum.

Rabobank heeft al zijn Alkmaarse klanten schriftelijk ge├»nformeerd over de sluiting van de vestigingen in Bergen en Alkmaar. “Met het versnellen van de digitalisering door de coronacrisis, de komst van de Geldmaat en doordat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen, hebben we besloten twee van onze kantoren in de regio Alkmaar definitief te sluiten.”

Geldmaat
Sinds vorig jaar hebben ABN AMRO, ING en Rabobank de handen ineen geslagen om geldautomaten via een gezamenlijke service aan te bieden. De gele geldautomaten gaan verder onder de naam Geldmaat.

Reacties