Dreumesinstuif in Sportcomplex De Meent

Foto: Alkmaar Sport

Alkmaar Sport organiseert weer een sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 14 augustus kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal van Sportcomplex De Meent.

In verband met het Coronavirus zijn er maar een beperkt aantal toegangskaarten. De dreumesinstuif vindt daarom plaats in twee groepen. Groep 1 (50 deelnemers) start om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Groep 2 (50 deelnemers) start om 11.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Reserveer een ticket via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Dreumessport
Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit een uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. In verband met het Coronavirus mag er maximaal 1 ouder/begeleider per aanmelding mee naar binnen. De begeleider heeft gratis toegang. Voor meer informatie over de Dreumesinstuif, over de Coronamaatregelen of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Reacties