Alkmaar Sport presenteert sportaanbod voor 50+’ers op webpagina

Foto: Sport Vitaal

Alkmaar Sport zet in de Nationale Sportweek het sportaanbod voor 50+’ers centraal. Daartoe verzamelt zij gegevens van sportaanbieders die een aanbod hebben dat zich specifiek richt op deze doelgroep.

Van 18 t/m 27 september is het Nationale Sportweek. Alkmaar Sport zet deze week de leeftijdscategorie 50+ centraal, een doelgroep voor wie het bij uitstek belangrijk is goed te bewegen en gezond te blijven.

Maandag 21 september organiseert Alkmaar Sport een workshop met het thema ‘de kansen van 50+ sport’, dinsdag 22 september opent zij officieel de stoeptegel-wandelroute door Alkmaar-Oost. De hele week brengt zij het aanbod aan 50+ sport onder de aandacht bij de inwoners van de gemeente. Op www.alkmaarsport.nl/50plus vindt u naast het aanbod van Sport Vitaal, de 50+ afdeling van Alkmaar Sport, ook het aanbod van andere sportaanbieders die voor deze doelgroep sport- en beweegactiviteiten organiseren.

Het sportaanbod voor50+’ers is te bekijken op www.alkmaarsport.nl/50plus, aanvullingen kunnen gemaild worden naar [email protected].

Reacties