McDonald’s zet Kerstmis op de kaart met grootste kerstboom van Alkmaar

Foto: Aangeleverd

Terwijl de horeca nog gesloten is vanwege corona zet McDonald’s alvast overtuigend in op Kerstmis. Vanaf vandaag staat bij McDonald’s Alkmaar Oost de grootste kerstboom van Alkmaar. Deze mega McDonald’s kerstboom is maar liefst twaalf meter hoog, zes meter breed en bestaat uit 50.000 ledlampjes.

Kerst bij McDonald’s
De hele decembermaand is bij McDonald’s Alkmaar Oost één groot feest. Naast het feit dat de boom erg bijzonder is om naar te kijken, brengt hij ook een unieke belevenis met zich mee. Omdat de boom zich bevindt voor de ingang van het restaurant, lopen bezoekers eerst onder de gouden bogen door voor zij naar binnen gaan. Tevens loopt er een actie op de social media kanalen van McDonald’s Alkmaar, waarin bezoekers unieke McDonald’s merchandise kunnen winnen door met de boom op de foto te gaan. De boom is vanaf vandaag te bewonderen.

Over McDonald’s Alkmaar Oost
McDonald’s Alkmaar Oost bevindt zich aan de Robijnstraat en is dagelijks geopend van 08:00 tot 01:00. Vind McDonald’s op Facebook via McDonald’s Alkmaar en op Instagram via @mcdonalds_alkmaar.

Cookieinstellingen