55+

Alkmaar Shopping-night mei 2023 kleurrijk en succesvol

Hoewel het deze periode van het jaar alweer veel later donker is dan 22:00 uur, mag toch worden gesproken van een succesvolle Shopping-night, in de praktijk dus eigenlijk een Shopping Day.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

De redactie van Alkmaar.nieuws.nl wandelde door het shoppingcentrum vanaf begin van de avond. Toen bezochten velen de horeca voor een drankje en maaltijd en rond 20:00 uur nam de drukte in bijvoorbeeld de Langestraat weer toe. Sommige ondernemers waren wat de opkomst betreft teleurgesteld en sloten hun winkel vervroegd, maar de meesten spraken van succes en bleven geopend tot 22:00 uur. Het winkelend publiek én bezoekers die afkwamen op modeshows en kleurrijke acts, kwamen zaterdag 20 mei ook na 20:00 uur aan hun trekken. Het openingsfilmpje toont de sfeer in de Alkmaarse Langestraat.

Hieronder foto’s in willekeurige volgorde van Shopping Night Alkmaar 2023. Ondernemers die hun reclame-materiaal toonden, adverteer ook op Alkmaar.nieuws.nl want we hebben wekelijks heel veel pagina-views en mooie film en foto’s! Twee vreugdesprongetjes op de foto’s hieronder Ritmische meiden van de Alkmaarse dansschool Dace First…..vermoedelijk op Mulder Schoenen….. Enkele fraai uitgedoste dames zetten de boel op stelten….. Na afloop van mijn bezoek aan de Shopping-night richting het station, waar zelfs vliegjes tijdens zonsondergang op de foto wilden….(rondom de twee meisjes)Waarna ik mijn rust vond bij de KAAS-fontein

 

 

Cookieinstellingen