Dansfeestje op het dak van Grote Kerk met uitzicht op de lichtjes van de stad

Foto: Klim naar de Hemel

Een dansfeestje op de Grote Kerk! Beklim de trappen naar 20 meter hoogte, zet een koptelefoon op en dans anderhalf uur lang tegen het decor van de ondergaande zon en het adembenemende uitzicht over Alkmaar.

Dat is wat de Silent Disco op vrijdagavond 14 september inhoudt. Ongetwijfeld het hoogste feestje van Alkmaar. De Silent Disco is een van de activiteiten die dit jaar plaatsvindt in het kader van het 500-jarige jubileum van de Grote Kerk, en waarbij het platform ‘Klim naar de Hemel’ een bepalende rol speelt.

Tijdens de Silent Disco krijgen de bezoekers op het eerste platform een koptelefoon waarmee ze zelf hun DJ en hun muziek kunnen kiezen. Er staan drie DJ’s  klaar, dus of men nou hitjes wil luisteren, jaren ’80 of happy hardcore, er zit altijd wel iets voor iedereen bij! En wie de één zat is, stapt gewoon over naar de andere.

Voor het evenement zijn 100 kaarten beschikbaar. De early bird kaarten kosten 12,50 euro en de gewone kaarten 15 euro. De silent disco duurt van 21:30 tot 23:00 uur.Bij veel belangstelling kan het zijn dat er nog een extra feestje tussen 19.30 uur en 21.00 uur wordt georganiseerd.

Reacties

Cookieinstellingen