Alkmaar.Nieuws.nl en Smaakvolnh.nl komen met maandelijkse horeca-actie via Facebook

Foto: Smaakvol Noord-Holland

Met ingang van deze maand start Alkmaar.Nieuws.nl met een Facebookactie in samenwerking met de website Smaakvol Noord-Holland.

Maandelijks wordt een horeca-arrangementje verloot onder de bezoekers van de Facebookpagina van Alkmaar.Nieuws.nl die de pagina ‘liken’ en die tevens een of meerdere vrienden taggen onder het bericht. Deze maand een ‘Nel’s Plateau’, een borrelplank met warme en koude hapjes voor 2 personen. Smaakvol Noord-Holland
Gideon Teubl is initiatiefnemer van het platform Smaakvol Noord-Holland. Hij richt zich met zijn team op het onder de aandacht brengen van leuke, aparte en unieke horeca in Noord-Holland. Met zijn overtuiging ‘Eten brengt mensen samen’ wil hij door middel van Smaakvol NH de horeca, food ondernemers en de consumenten verbinden om zo samen te kunnen genieten van de mooie ambachten en producten uit Noord-Holland.

Gideon Teubl, initiatiefnemer van het platform Smaakvol Noord-Holland

Heerlijk Nel 

Bistro Heerlijk Nel is de eerste horeca-onderneming die meewerkt aan de Facebookactie van Alkmaar.Nieuws.nl en Smaakvol Noord-Holland.

Sinds een jaar zijn Cindy en Marcel eigenaren van bistro ‘Heerlijk Nel’. Het toeval wil dat ze allebei geboren zijn op de plek waar ze nu hun restaurant hebben, het Verdronkenoord in Alkmaar.

Duurzame en biologische producten
Bij Heerlijk Nel wordt er zo veel mogelijk met duurzame en biologische producten gewerkt. Op deze manier blijven ze creatief en altijd opzoek zijn naar mooie producten uit de regio.

Naast vlees- en visgerechten serveren ze ook heerlijke vegetarische gerechten met groenten uit de moestuin.

Cindy en Marcel, eigenaren van bistro ‘Heerlijk Nel’

Voor een uitgebreid verhaal over Heerlijk Nel klik op Heerlijk Nel op Smaakvol NH

Reacties

Cookieinstellingen