Wees politici te slim af: koop nu hybride

Wees politici te slim af en koop 'm nu.
Foto: Renses Alkmaar

Politici hebben snode plannen om de bijtelling al per 1 juli te verhogen van zeven naar vijftien procent. Wees ze voor en ga naar Renses Alkmaar voor een Mitsubishi Outlander PHEV.

De bijtellingtarieven gaan met ingang van 1 januari 2016 flink omhoog. Hybridespecialist Renses Alkmaar waarschuwde daar eerder al voor. Ondernemer die nu een Outlander PHEV kopen, hebben slechts zeven procent bijtelling en die geldt nog vijf jaar, tot en met 2020. Bovendien bestaat de milieu-investeringsaftrek (mia) nog.

Slim

In de Tweede Kamer wordt de roep om vervroeging van de bijstellingverandering echter steeds luider. De datum van 1 juli is al gevallen. Als dat doorgaat, is er nog slechts anderhalve maand over om van het gunstige tarief van zeven procent te profiteren. “Ons advies is daarom: wacht niet langer. Wees de politici te slim af zolang het belastingvoordeel nog loopt”, aldus directeur André Renses.

Een bezoek aan de showroom aan de Robbenkoog 34a of aan de nieuwe website www.phevmetkorting.nl levert in de komende zes weken groot financieel voordeel op. “Wij kunnen voor onze klanten de beste PHEV-deal realiseren. Omdat we groot inkopen en, zoals nu, snel anticiperen op de ontwikkelingen op de markt.”

De Outlander is ook een ideale vakantiewagen voor vijf personen, veel bagage en met een trekgewicht van 1500 kilo. “Ga met een voldaan gevoel de zomer in en kom langs. Voor milieubewust, emissiearm, zuinig, financieel aantrekkelijk en luxe autorijden is het nog steeds niet te laat.”

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen