Vier ondernemers mogen vernieuwingen presenteren

Vernieuwing? Laat het zien.
Foto: pixabay.com

De eerste innovatielunch in Alkmaar heeft plaats op 1 juni. Vier ondernemers kunnen hun vernieuwingen presenteren aan een groep deskundigen, die vertelt of en hoe het verder gaat.

Vernieuwing is een belangrijke voorwaarde om een voorsprong en daardoor een betere marktpositite te krijgen en te behouden. Sommige ondernemingen beschikken over een uitgebreide research & development-afdeling die er voor zorgt dat zij voorop blijven lopen. Niet alle bedrijven hebben echter de financiële ruimte fulltime zo’n activiteit in de lucht te houden.

Zij ontwikkelen samen met hun klanten nieuwe producten of diensten, huren adviseurs in of nemen een belang in kleine startende ondernemingen. Meestal houden ze zich bezig met de optimalisatie van de bestaande operatie. Dit is echter niet genoeg om het verschil te blijven maken.

Daarom houdt het ondernemersnetwerk Nederlandse Zaken afdeling Noord-Holland op 1 juni van 12 tot 14 uur een innovatielunch in Alkmaar. Het etablissement van de eerste bijeenkomst in zijn soort wordt deze week bekend gemaakt.

Tijdens de Innovatielunch biedt de organisatie vier ondernemers de mogelijkheid om hun innovatie(s) te toetsen aan een deskundig panel (dat tekent voor geheimhouding. Op 1 juni bestaat deze groep uit Thijs Pennink (Ontwikkelingsbedrijf NHN), Ronald Smit (ING), Henry Meijdam (Espeq Bedrijfsopleidingen), Reinout Bliek (Linkin Business), Vincent Smit (Promote Your Network), Frans Feldner (professor VU) en Job Witteman (AMS-IX).

Opgave voor een presentatie kan via http://www.nederlandse-zaken.nl/wp-admin/post.php?post=59045&action=edit&message=1, of  met een mail naar [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen