Bovenregionaal Health Center vestigt zich op Olympiapark

Foto: Gemeente Alkmaar

In het Olympiapark, aan de westkant van Alkmaar, komt een (para) medisch- en gezondheidscentrum. Partijen hebben een overeenkomst getekend met de gemeente die de kavels op Olympiapark verkoopt.

In het Health Center vestigen zich verschillende disciplines: een mondzorgcentrum o.a. voor bijzondere tandheelkunde, kaakchirurgie en orthodontie; fysiotherapie en andere medische specialisten. Mede-initiatiefnemers Reza Mohammedi en Danny Kwee (Bona Fide Healthcare) hebben ervaring met het succesvol opzetten van een soortgelijk concept voor tandheelkunde  elders in het land. Het doel is een inclusieve samenwerking van zorgaanbieders en dienstverleners.

Wethouder Pieter Dijkman: “We zijn blij dit bedrijf met bovenregionale uitstraling en van een hoog niveau qua dienstverlening welkom te heten in het Olympiapark. Een gezondheidscentrum past uitstekend in het Olympiapark: sport, gezondheid en leisure van hoog niveau. Hier zijn we naar op zoek om aan de westkant van Alkmaar het gebied een impuls te geven”.

De ontwikkeling is mede mogelijk gemaakt door Jan Ultee (U Vastgoed) en Piet de Geus (Brolan Vastgoed). De Geus Bouw realiseert het gezondheidscentrum. De start van de bouw zal medio 2022 beginnen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]

De partijen  hebben inmiddels de koopovereenkomst getekend voor de vestiging op het Olympiapark.

Olympiapark
Het Olympiapark aan de westkant van Alkmaar is dé plek om te sporten, recreëren, werken en ondernemen. Topsportvoorzieningen met een (boven)regionale functie, bedrijven, kantoren, scholen en maatschappelijke functies vinden elkaar in het Olympiapark. Door de vele faciliteiten, de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid is dit een drukbezocht en aantrekkelijk gebied binnen de regio Alkmaar. Voor bezoekers én ondernemers.

Op bovenstaande foto: Resa Mohammedi (Elsure), Piet de Geus (Brolan Vastgoed / De Geus Bouw), Jan Ultee (U Vastgoed, Wethouder Pieter Dijkman, Danny Kwee (Bona Fide Healthcare), Sander Caldenhove (Kuijs Reinder Kakes op kavel D in het Olympiapark

Reacties