112

Beverwijker (20) neergestoken bij vechtpartij in Alkmaarse binnenstad

Foto: Politie

Bij een vechtpartij in het centrum van Alkmaar is vannacht een 20-jarige Beverwijker neergestoken. Hij was nog aanspreekbaar, en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Kort na het geweld hield de politie een 21-jarige Alkmaarder aan.

(bronnen: NH Nieuws / Politie)

Het geweld had rond 00.30 uur plaats op de Voordam, vlak achter parkeergarage Karperton en nabij het kruispunt met de Dijk. Bij aankomst van de politie kwam de gewonde man op de agenten afgelopen en vertelde hij wat er was gebeurd. Daarna werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken naar wapen
De politie zette het kruispunt af en liet een politiehond zoeken naar het wapen. Of dat iets heeft opgeleverd, is niet bekend. Wel werd er kort na het geweld een 21-jarige man uit Alkmaar opgepakt voor betrokkenheid bij de steekpartij. Hij zit vast en wordt verhoord.

Getuigenoproep
De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 00.30 uur op de Voordam? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021206627

Reacties