Frank Boeijen, Loïs Lane, My Baby en Kraantje Pappie in oktober in Podium Victorie

Foto: Peter van Hal

De zalen stromen weer vol bij Podium Victorie en artiesten staan te trappelen om nieuw werk en klassiekers te presenteren aan publiek. Het programma voor oktober staat dan ook bomvol mooie live concerten.

Zo neemt op vrijdag 15 oktober de Haagse formatie De Kraaien het podium over, die met hits als ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ heel Nederland voor zich wist te winnen. De dag erop, op 16 oktober, komt Kraantje Pappie het podium op stelten zetten met zijn ‘POP UP’ clubtour.

(foto: Isolde Woudstra)

Ook voor meezingers wordt gezorgd de komende maand. Op 20 oktober verzorgt Europa’s beste Bob Marley tribute band Rootsriders een mooi eerbetoon aan ‘the king of reggae’. Donderdag 21 oktober komt 80’s popsensatie Loïs Lane richting Alkmaar met een variatie aan oud en nieuw werk. Na twintig jaar begint ook Frank Boeijen weer aan een clubtour. Vorig jaar had het podium al de eer om de artiest voor 30 mensen publiek te ontvangen. Op vrijdag 29 oktober brengt hij in de Kornuit Zaal zijn klassiekers als ‘Zwart Wit’ en ‘Kronenburg Park’.

Voor liefhebbers van hedendaagse pareltjes is er ook genoeg te doen: op 22 oktober staat My Baby met een dansbare mix van bleus, folk en dance in de grote zaal met een stapel nieuw werk. Ook Blaudzun heeft een nieuw album op zak: ‘Lonely City Exit Wounds’; met dezelfde gedrevenheid gemaakt als een debuut, en datzelfde vuur neemt hij 24 oktober mee het podium op.

Kraantje Pappie

Volledig Programma
Er is natuurlijk nog veel meer te beleven in oktober. Voor het volledige programma kun je terecht op podiumvictorie.nl.

Reacties