Tekenlessen in Schoorl populair

Foto: Inge Koetzier van Hooff

Wegens succes van de tekenlessen in de Blinkerd  in Schoorl is er uitbreiding met een extra groep. Op de maandagmiddag legt Inge Koetzier van Hooff op een ontspannen en informatieve manier uit hoe je op papier krijgt wat je voor je ziet.

Het zijn lessen waar iedereen, zowel beginners als gevorderden, aan mee kunnen doen. Elke les is er een ander thema of techniek waarmee gewerkt wordt, denk hierbij aan stilleven, dieren, of (zelf-) portret. Er worden voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen gegeven bij de lesuitleg. Ieder is vrij om dit ruim op te vatten, want juist door te spelen met materialen en technieken ontdekt ieder de eigen creativiteit en stijl.

De deelnemers nemen eigen materiaal mee en hebben een eigen tafel om coronaproof aan te werken. Deze lessen zijn populair, groep 1 heeft zelfs al een wachtlijst. Maar in groep 2 is nog plaats! Geef je dus snel op via email  https://www.koetziervanhooff.eu/news/workshop-drawing-class-tekenles-cursus-schoorl/#tekenenschilder  of telefonisch via nummer 06-24988036

Reacties