Paul McCartney dag in Beatles Museum Alkmaar

Foto: Beatles Museum - FB

Vandaag, zaterdag 18 juni, viert Paul McCartney zijn tachtigste verjaardag. Een dag die niet onopgemerkt voorbij zal gaan aan het Beatles Museum in Alkmaar.

Azing Moltmaker, eigenaar van Beatles Museum, meldt op zijn Facebookpagina de afgelopen nacht druk bezig te zijn geweest met de inrichting van een enorme tentoonstelling over de muzikale carrière van McCartney, die vandaag voor het eerst te bewonderen zijn. De meest unieke items zijn dan te zien in een groot aantal vitrines in het museum. Nog niet eerder hebben we zoveel unieke platen e.d. over deze muzikale genie op één en hetzelfde moment laten zien.

Behalve de vele unieke McCartney-items is er tevens een expositie van Paul McCartney schilderijen. Het museum heeft  een speciale wedstrijd opgezet waarbij men Paul McCartney kon schilderen.  Het resultaat is tijdens de tentoonstelling te zien, en de bezoekers kunnen via een stemkaart beslissen wie de wedstrijd wint. De winnaar mag voor een bedrag van €500,- leuke items uitzoeken in de museumwinkels. Tussen 18 juni (Paul zijn verjaardag) en 28 juli (Azing zijn verjaardag) kan men de stem dan uitbrengen.

Vandaag is het Beatles Museum geopend vanaf 11.00 uur. Kijk voor verdere informatie op de website van het Beatles Museum.

Cookieinstellingen