Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw C.M. Venema-Steller

Mevrouw Venema-Steller ontvangt lintje van burgemeester Anja Schouten
Mevrouw Venema-Steller ontvangt lintje van burgemeester Anja Schouten
Foto: JJFoto

ALKMAAR – Op vrijdag 4 november ontving mevrouw C.M. (Marjon) Venema-Steller een Koninklijke Onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Anja Schouten verraste mevrouw Venema met de onderscheiding tijdens de algemene ledenvergadering van Korfbalvereniging DSO.

Actief lid en vrijwilliger
Mevrouw Venema is sinds 1987 lid van de Christelijk Korfbalvereniging DSO en speelde bij de jeugd. Binnen de vereniging verricht zij al twee decennia lang vrijwilligerswerk. Zij is onder andere trainer, teambegeleider, bestuurslid en lid van verschillende commissies. Zij is onder andere lid van de technische commissie, die verantwoordelijk is voor het deelnemen aan korfbalcompetities. Zij leidt scheidsrechters en trainer/coaches op, maakt teamindelingen en is aanspreekpunt voor spelers, ouders en andere verenigingen.

Mevrouw Venema zat ook in de jeugdcommissie en is lid van de schoolkorfbalcommissie. Deze laatste organiseert een jaarlijks schoolkorfbaltoernooi en zorgt daarmee voor sociale en maatschappelijke verbinding. Voor het 50-jarig jubileum van de korfbalvereniging was mevrouw Venema samen met andere personen verantwoordelijk voor het organiseren van een feestelijke dag.

Mevrouw Venema-Steller ontvangt lintje van burgemeester Anja Schouten

Reacties

Cookieinstellingen