Budget vloer: mooi en betaalbaar, het is mogelijk!

Foto: Aangeleverd

Hoewel ons familiebedrijf een ‘hart van hout’ hebben krijgen wij regelmatig vraag vanuit de klanten of we ook PVC of laminaat hebben. Een bovenetage, de slaapkamers of omdat een echte houten vloer niet binnen het huidige budget past. Wij denken dus graag met onze klanten mee en zo hebben wij sinds 2023 deze wens kunnen vervullen.

Laminaat, PVC en houten vloeren zijn nog steeds de meest populaire vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken en natuurlijk zitten er enorm veel verschillen in de prijs. Een houten vloer is natuurlijk prachtig maar het moet wel passen binnen je budget. Wil je een budget vloer maar liever geen vinyl of vloerbedekking? Kies dan voor een PVC of laminaat vloer.

Dit zijn prachtige vloeren en ook nog betaalbaar.

De PVC vloer is de perfecte vloer voor elke ruimte
PVC vloeren zijn kwalitatieve vloeren die onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn bestand tegen water en krassen en gaan jarenlang mee. Ja, het is een kunststof vloer, maar zo voelt het helemaal niet. Het is niet voor niets dat deze vloeren steeds meer gewild zijn. Ze zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren en motieven. Je kunt kiezen voor een houtprint, maar de PVC vloer is ook te krijgen met een natuurstenen of beton look. Als je bedenkt wat de kosten zijn van een gietvloer dan is een PVC vloer het ideale betaalbare alternatief.

Eindeloos veel keuze met een laminaat vloer
De laminaat vloer is er in zo ontzettend veel varianten dat er altijd wel een print of kleur is die past bij je interieur. Donker, licht, breed, smal, houtlook, tegellook, ruw en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is een vloer die vriendelijk is voor je portemonnee en eenvoudig te onderhouden. Omdat er zoveel keus is, is de kwaliteit ook verschillend. Bij Dijk en Waard Houten Vloeren leveren we alleen laminaat vloeren van goede kwaliteit die jarenlang meegaan.

PVC en laminaat vloer voor elk budget
Bij Dijk en Waard Houten Vloeren hebben we PVC en laminaat vloeren voor elk budget die jarenlang meegaan. Wij leggen en leveren alleen vloeren van goede kwaliteit en adviseren je graag over de mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of bel ons voor een afspraak! Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste vloer en jouw persoonlijke smaak te kiezen voor jouw woning. De koffie staat klaar!

Cookieinstellingen