Informatiemarkt mbo Vonk op donderdag 28 maart

Foto: Aangeleverd

ALKMAAR – Op donderdag 28 maart is de informatiemarkt mbo bij Vonk in Alkmaar, Schagen, Den Helder en Hoorn.

Persoonlijk, kleinschalig en midden in de maatschappij
De wereld om ons heen kent allerlei uitdagingen en is continu aan het veranderen. Bij de mbo-opleidingen van Vonk wordt daar op ingespeeld. Studenten leren een vak dat er toe doet. Er is aandacht voor zowel de persoon als de wereld van vandaag. Betrokken docenten kijken naar ieders talenten om zo het beste uit de student te halen.

Leren in de praktijk
Tijdens een mbo-opleiding leer je ook buiten school, in de praktijk. Je volgt veel praktijkonderwijs door stage of een leerbaan. Bij Vonk mag je zelf kiezen bij welk bedrijf je dat doet. En of je dat in Nederland doet of in het buitenland. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En bovendien vind je later werk dat écht bij jou past. Tijdens de opleiding krijg je opdrachten of projecten met en voor het bedrijfsleven en bezoek je bedrijven in de regio. Zo gebruik je de kennis die je bij Vonk leert, meteen in de praktijk.

Vonk heeft een uitgebreid aanbod met ruim 80 verschillende mbo-opleidingen in de richtingen Agribusiness, Dier en Dierenwelzijn, Economie en Ondernemen, Groene Leefomgeving, Bloem, Groen en Styling, Horeca en Voeding, ICT, Motorvoertuigen en Logistiek, Orde en Veiligheid, Scheepvaart, Sport, Techniek en Bouw, Toerisme en Recreatie, Uiterlijke Verzorging en Zorg en Welzijn.

Informatiemarkt mbo – donderdag 28 maart
Enthousiast geworden en wil jij weten welke mbo-opleidingen Vonk jou te bieden heeft? Je bent welkom op de open dag op donderdag 28 maart. De open dag is van 16.00 – 18.00 uur op onze vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Schagen en Hoorn. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.vonknh.nl/mbo.

Cookieinstellingen