Hike in the Forest verzorgt ‘aftrap’ van de lente met nieuwe single ‘Lente’

IJMOND – Op de dag waarop de lente van start is gegaan heeft de Heemskerkse band Hike in the Forest hun nieuwste single “Lente” uitgebracht.

“Het liedje is een ode aan dit prachtige jaargetijde: iedereen gaat weer naar buiten, genietend van de ontluikende natuur en de liefde die de lente brengt,” aldus zanger/gitarist Willem Visser. Hij schreef het liedje en heeft dit samen met de bandleden Martin van Zijl (zang/gitaar), Silvia Martijn (bas) en Dimitry Vink (percussie) opgenomen in de muziekstudio van Willem’s broer Marten Fisher.

Videoclip in de bollenvelden
In de videoclip, gemaakt door Gabe en Kitty van der Zwaag van Z-media, zie je de band omringt door miljoenen tulpen in de prachtige bloeiende bloembollenvelden van Noordwijkerhout.

Oorwurmliedje
“Nog wel een waarschuwing voor de luisteraars: we krijgen veel reacties dat dit een oorwurmliedje is: het kruipt in je hoofd en je krijgt het er niet meer uit”, aldus Willem.

De single is vanaf vandaag beschikbaar op Spotify en YouTube en is te vinden op de website: www.hikeintheforest.nl. Daarnaast zendt RTV Heemskerk en OSU Uitgeest de clip uit op haar regionale TV zenders, net zoals de regionale nieuwssites van Nieuws.nl.

Cookieinstellingen