Fitness voor ’t Praethuys

Marathon geslaagd.
Foto: Fit4Lady

‘Vrouwensportschool’ Fit4Lady bestaat tien jaar. Zaterdag 21 maart wordt dat gevierd met een marathon in de Alkmaarse vestiging, waarvan de opbrengst voor ’t Praethuys is.

Van 10 tot 14 uur worden zaterdag alle trainplaatsen in de fitnessclub aan het Oudorperplein bezet gehouden. Iedereen is welkom om de marathonsporters – om het half uur geven ze het stokje door aan de volgende – aan te moedigen en een bijdrage te stoppen in de spaarpot voor het goede doel. Eenmalig mogen zelfs mannen naar binnen om een kijkje te komen nemen waar hun echtgenotes en vriendinnen, moeders en tantes hun conditie op peil brengen.

’t Praethuys aan de Westerweg zet zich in voor het welzijn van een ieder die met kanker te maken heeft. PatiĆ«nten en familieleden komen er voor een praatje, voorlichting, een activiteit, contact met lotgenoten of een moment van rust en bezinning. In ’t Praethuys kunnen patiĆ«nten en hun naasten inspiratie opdoen, zodat ze na verloop van tijd de draad van hun leven weer op kunnen pakken.

De flyer bij tien jaar Fit4Lady.
De flyer bij tien jaar Fit4Lady.

Reacties

Cookieinstellingen