Sterker Jong AZ ontsnapt aan verlies tegen Roda JC

In de slotminuten van de wedstrijd tegen Roda JC heeft Jong AZ gelijkgespeeld. De Alkmaarders waren de hele wedstrijd beter, maar kwamen toch op achterstand.

(bron: NH Nieuws)

Leon Bergsma zorgde er in de 88e minuut voor dat er toch een punt aan het treffen werd overgehouden. De Alkmaarders waren in de 61e minuut, compleet tegen de veldverhouding in, op achterstand gekomen door een goal van Mario Engel.

Daarna kreeg Jong AZ volop kansen op de gelijkmaker. Die viel twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd, via het hoofd van Bergsma.

Na het vierde gelijkspel op rij staat de ploeg van Koen Stam en Michel Vonk op de 16e plaats met 9 punten uit 11 wedstrijden. GA Eagles staat aan kop in de Keuken Kampioen Divisie met 26 punten, op 2 punten gevolgd door periodekampioen Sparta dat in een bizarre wedstrijd met 3-2 won van Telstar.