55+

Boer Tom neemt Alkmaar prachtstad-lentemagazine in ontvangst

Foto: Ed van de Pol

Donderdag 15 april ligt de lente-editie van het Alkmaar Prachtstad-magazine bij 100.000 huishoudens in Regio Alkmaar op de mat. Boer Tom ontving uit handen van hoofdredacteur Robin Pusch het eerste exemplaar.

Het eerste magazine van 2021 staat in het teken van een ode aan het landschap rondom Alkmaar, vernieuwing in de stad (waaronder het Alkmaars Kanaal) en – hoe kan het ook anders – tulpen!

“Na een roerig begin van 2021 staan er betere tijden voor de deur. Tijden waarin we weer samenkomen op zonnige terrassen en mogen genieten van kunst, cultuur, winkelen en evenementen. Ja, het meeste gaat nog wel even duren. Toch is het einde van de coronacrisis in zicht. De afgelopen tijd was niet makkelijk, maar we mogen trots zijn op de veerkracht van alle Alkmaarders. Samen maakten (en maken) we er het beste van,” aldus hoofdredacteur Robin Pusch.

“De komende weken staan de tulpenvelden volop in bloei, zowel in het Land van Leeghwater als in de Noordkop. Dat levert prachtige plaatjes op! Fietsen of wandelen langs de tulpenvelden kun je natuurlijk niet overslaan als je in deze omgeving woont. Daarom staat in deze editie van het magazine een aantal mooie wandel- en fietsroutes én een interview over tulpen met Boer Tom,” vervolgt Robin.

Tom vult aan: “Trek eropuit! Ga naar buiten en zoek de bollenvelden op. Ze zijn prachtig. Maar, even een belangrijke kanttekening: loop niet zomaar een tulpenveld in. Foto’s maken is hartstikke leuk – dat vind ik zelf ook – maar blijf netjes op het fiets-/wandelpad langs het veld.”

 Foto: Boer Tom neemt Alkmaar Prachtstad-Lentemagazine in ontvangst in zijn tulpenveld (foto: Ed van de Pol)

 

Cookieinstellingen