Muzikaal eerbetoon aan George Harrison in Podium Victorie op zaterdag 1 december

Op 25 februari 2018 was het 75 jaar geleden dat George Harrison werd geboren. Een mooi moment voor een muzikaal eerbetoon aan de ‘’stille Beatle’’

While My Guitar Gently Weeps (A Tribute to George Harrison) brengt een unieke show met George Harrison zijn klassieke Beatles-nummers tot zijn solowerk. Here Comes The Sun, Something, All Things Must Pass, Bangladesh maar ook Got My Mind Set On You en Handle With Care komen allemaal voorbij. Van Dijsseldonk is een groot bewonderaar van George Harrison. Regelmatig onderschat en altijd in de schaduw van Lennon en McCartney, verdient hij juist het middelpunt van een muzikale hommage.

Bezetting
De bezetting bestaat uit Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhoff, Ricky Koole) op gitaar en zang, Vincent van Warmerdam (Boulevard of Broken Dreams, Gouden Kalf winnaar 2017 ‘Kicks’) op gitaar en zang, Theo Sieben (Douwe Bob, Bertolf) op gitaar, pedal steel en zang, Rob Geboers (Mick Taylor, Ricky Koole, Freek de Jonge) op piano, hammond en zang, Thijs Vermeulen (Sjako!) op bas en JJ Goossens (JW Roy, Ilse Delange, Bennie Jolink) op drums.

Combiticket met bezoek aan Beatles Museum
Voor deze speciale gelegenheid is er een speciaal combiticket dat ook  toegang geeft tot Het Beatles Museum. Let op: het museum is tot 16:30 open. Gelukkig zijn er in de omgeving een aantal leuke restaurants waar u nog lekker een hapje kan eten voor aanvang van het concert.

Reacties

Cookieinstellingen