Kaartverkoop TAQA Theater De Vest seizoen 2018 – 2019 van start

Foto: TAQA Theater De Vest

Op 17 mei start de online kaartverkoop voor een spiksplinternieuw theaterseizoen in TAQA Theater De Vest. Op vrijdag 5 april gaan al een aantal reprises van toppers en nieuwe producties in de verkoop.

Voor wie ze dit seizoen gemist heeft: o.a. Bert Visscher, Pieter Derks, Freek de Jonge, Daniël Arends komen terug. Maar ook kunnen alvast kaarten worden besteld voor de nieuwste voorstelling van Ton Kas, de theatershow van Johnny de Mol of de grootse Broadway- musical Kinky Boots!

 • Volop cabaret
  Van een aantal cabaretiers heeft TAQA Theater De Vest succesvolle voorstellingen opnieuw weten te boeken. Onder andere Lenette van Dongen (‘Paradijsklieder’), Daniel Arends (‘Meer van hetzelfde deel 1), Bert Visscher (‘Hij wordt vanzelf moe’), Freek de Jonge (‘de Suppoost’), van der Laan en Woe (‘Pesetas’), Pieter Derks (‘Voor wat het waard is’) en Henry van Loon (‘Onze Henry’) komen terug! Cabaretier Ton Kas trok de afgelopen jaren alleen maar volle zalen en staat volgend seizoen met een nieuwe melige ‘Best of’ voorstelling in de Grote Zaal, waarin de beste fragmenten uit zijn eerdere drie shows de revue passeren, aangevuld met nieuw materiaal.
 • Charly Luske brengt eerbetoon aan George Michael
  Ook zanger en acteur Charly Luske laat zich volgend seizoen weer zien in De Vest, met een reprise van zijn show ‘The Story of George Michael’. In de voorstelling brengt de zanger, begeleid door een steengoede band, een prachtig eerbetoon aan de succesvolle Britse popicoon
 • Komedie en theatershow Johnny de Mol
  De succesvolle komedie ‘Een man een man’ met Kees Prins en Pierre Bokman was dit theaterseizoen binnen de kortste keren uitverkocht. Volgend seizoen komt de komedie opnieuw naar De Vest: Bestel vanaf 5 april al toegangskaarten!  In zijn theatershow ‘Hier is de Mol! ‘vertelt tv- persoonlijkheid Johnny de Mol anekdotes over zijn leven, afgewisseld met zelfgeschreven nummers en begeleid door zijn band.
 • Kinky Boots
  Misschien wel de grootste productie volgend seizoen is de feel-good Broadwayhit ‘Kinky Boots’. In deze groots opgezette musical met swingende choreografieën en muziek van Cyndi Lauper wordt het levensverhaal verteld van Charlie, die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft en samen met bokser Simon zich op de markt van kinky laarzen stort. De musical is maar liefst drie avonden in De Vest te zien.

Meer informatie
Vanaf 5 april 9.00 uur kan online en aan de kassa worden besteld voor bovenstaande voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen.

Reacties