55+

Wandel2daagse in Alkmaar

Foto: Sport Vitaal

Op maandag 6 en dinsdag 7 mei organiseert de wandelcoaches van ‘Klaar Mee – Loop Mee’  in samenwerking met Sport Vitaal een Wandel2daagse in Alkmaar.

Wandelaars kunnen op de twee avonden vanaf 19.00 uur meedoen aan een mooie wandeltocht van 6 of 12 kilometer. De startlocatie is Wijkcentrum de Alkenhorst in De Hoef. De route leidt hen langs diverse molens die het mooie landschap van Alkmaar sieren.

De wandelcoaches van Klaar Mee – Loop Mee wandelen wekelijks met een groep wandelaars vanaf diverse locaties in Alkmaar. De wandel4daagse, die zij organiseren in samenwerking van Sport Vitaal, de sportstimuleringsafdeling van Alkmaar Sport die zich richt op volwassenen, moet worden gezien als een prima training voor wandelaars om zich voor te bereiden op een grotere wandeltocht, zoals bijvoorbeeld de Avond4daagse of de Plus Wandel4daagse die later in het jaar in Alkmaar plaatsvinden.

Deelnemers hebben de keuze om 6 of 12 kilometer te lopen. De wandelcoach voorziet de wandelaars van meer details omtrent hetgeen zich langs de route bevindt. Wie op eigen gelegenheid de route wil wandelen kan met behulp van de geleverde routebeschrijving zelfstandig voor de groep uit of achter hen aan lopen. Wie beide dagen de wandeltocht heeft voltooid, krijgt namens de organisatie een herinnering uitgereikt.

  • Prijs: Voor deelname wordt een bijdrage van € 5,- gerekend.
  • Aanmelden kan online via www.alkmaarsport.nl/wandel2daagse. Het is ook nog mogelijk op de dag zelf aan te melden ter plaatse bij de start, de kosten daarvan bedragen € 7,50.
  • Start en finishlocatie is bij Wijkcentrum De Alkenhorst in Alkmaar (Schelfhoutlaan 4, De Hoef).
  • Vragen: Voor vragen kan men contact opnemen met de medewerkers van Sport Vitaal via [email protected] of telefonisch van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via 06-28510517.

Reacties

Cookieinstellingen