Inschrijving ‘Subaru Beach Battle Wijk aan Zee 2019’ gestart

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op zondag 24 november wordt voor de zesde keer de Beachbattle verreden op het strand van Wijk aan Zee. Inmiddels is de inschrijving gestart voor wat gezien wordt als een van de mooiste strandraces van ons land. .

De vorige editie telde in totaal rond de 500 deelnemers, waarvan ruim de honderd licentiehouders en rond de 400 recreanten.

Net als bij de vorige edities is ook dit jaar weer sprake van een tot de verbeelding sprekend parcours met een lengte van 8 kilometer. Het startschot wordt gegeven op de Dorpsweide van Wijk aan Zee waarna de renners uitwaaieren over een parcours dat zich uitstrekt over de stranden van Wijk aan Zee, Heemskerk en Velsen (en een éénmalige overgang over de Noordpier indien de weersomstandigheden dit toelaten). Na een race van in totaal 40 kilometer ligt de finishlijn voor Strandpaviljoen DITTIS Sunsea.

Alle elementen van ‘Het Strand’ komen in het parcours aan bod: strand op- en afgangen, het duin, de vloedlijn, de pier, strandhuisjes sidewalks, strandpaviljoenen en natuurlijk veel zand. Diverse uitdagende elementen als de 18% steile Muur van WaZ, en de éénmalige overgang over de Noordpier maken het parcours enig in zijn soort.

Wie volgen Jasper Ockeloen en Tessa Neefjes op?
Wie op zondag 24 november de opvolgers gaan worden van Jasper Ockeloen en Tessa Neefjes, de winnaars van de editie van 2018, of dat zij erin zullen slagen om hun titel te prolongeren… we weten het over een kleine drie maanden. Tot die tijd zal men eerst zich moeten gaan inschrijven om überhaupt mee te kunnen doen met deze heroïsche mountainbikerace.Snel inschrijven
Inschrijven voor de Beach Battle Wijk aan Zee kan vanaf heden. Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Stichting ‘Make a Wish’
Een deel van het inschrijfgeld maken we over naar Stichting ‘Make a Wish’ om zieke kinderen en hun ouders een mooie dag te bezorgen. Het staat je uiteraard helemaal vrij om je inschrijfgeld met een vrijwillige donatie aan dit goede doel te verhogen!

Kijk voor meer informatie op http://subarubeachbattle.nl/

Reacties

Cookieinstellingen