Only for Men opent nieuwe winkel aan de Noorderkade in Alkmaar

Foto: Only for Men

Eerste 34 klanten kopen kostuums vanaf NUL(!) euro voor de eerste klant, per klant oplopend met een tientje.

Only for Men opent 24 oktober 2019 de deuren van een nieuwe winkel aan de Noorderkade in Alkmaar. Het is de tweede nieuwe winkel die in twee maanden tijd wordt geopend. De vestiging in Alkmaar wordt de zeventiende en tevens grootste Only for Men winkel.

Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.500 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen.

Openingsweek: scherpe deals en diverse evenementen
De opening vindt plaats op 24 oktober en start om 10.00 uur meteen met een spraakmakende openingsactie. De allereerste klant ontvangt namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit loopt zelfs op tot de 34e klant! Daarnaast wordt de opening nog de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. En als klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed!

Grootste winkel ooit met een totaalconcept voor mannen
Met de grootste oppervlakte ooit wordt het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar in de nieuwe winkel. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals en spraakmakende events. Ook staat er een team van gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar en kun je op mannelijke openingstijden shoppen met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Nieuw winkelconcept met personal shopping
Alkmaar is na Almere de tweede winkel met een nieuw winkelconcept. Zo kun je in de winkel terecht voor een grote boekenafdeling met échte mannenboeken en een atelier waar je direct jouw nieuwe kleding kunt vermaken. Ook aan de kassa is gedacht, klanten willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken. Tot slot kun je in de winkel in Alkmaar ook gebruikmaken van het personal shoppingconcept. Je ontvangt advies (eventueel samen met je vrienden) in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in ‘Xbox playseats’.

Eerste winkel met een groot restaurant
Alkmaar zal de eerste winkel van Only for Men zijn met een groot restaurant. Hiervoor is een samenwerking gestart met gastheer Benjamin de Wit en chef-koks Marcel Driesenaar en Peter Slinkman. Klanten kunnen hier naast het shoppen ook terecht voor een ontbijt, lunch, diner of gewoon een drankje.

Adres: Noorderkade 122, 1823 CJ Alkmaar

Reacties