Poezenverjaardagskalender gelanceerd op Open Dag Stichting Zwerfdier

Foto: Stichting Zwerfdier Alkmaar

Deze week lanceren uitgeverij De Koningsboekerij en Stichting Zwerfdier Alkmaar een Poezenverjaardagskalender. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan de katten van  in het Adoptieverblijf van Stichting Zwerfdier.

De kalender, een initiatief van Kieko van Michèl van uitgeverij De Koningsboekerij, is onder andere te verkrijgen op de Open Dag van Stichting Zwerfdier op zondag 27 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Stichting Zwerfdier is gevestigd aan de Klompenmakerstraat 38 in Alkmaar

12 poezen en katers
Op de kalender staan in totaal 12 poezen en katers, waarvan er zes verblijven in het Adoptieverblijf van Zwerfdier, terwijl zes andere nu een eigen thuis hebben na een moeilijke voorgeschiedenis. Elke maand heeft een eigen kat, met een leuk verhaaltje erbij en een collage van prachtige foto’s. Uiteraard ontbreken poes Tara en adoptiekater Kieko van Michèl Admiraal zelf niet!

Kalender bestellen
De kalender kost slechts € 13,50 en kan op twee manieren besteld worden. e In de winkel van Stichting Zwerfdier: Klompenmakerstraat 38, 1825 AG Alkmaar e Op de website van De Koningsboekerij: www.dekoningsboekerij.nl/kalenders Bestellen in een (online) boekwinkel kan ook, maar dan blijft er minder over voor de adoptiekatten.

Open Dag
De Open Dag van Stichting Zwerfdier op zondag 27 oktober van 13.00 tot 16.00 uur is een uitstekende gelegenheid om de kalender in te zien. Er valt van alles te beleven: de Dierenpolitie Noord-Holland Noord is aanwezig en u kunt terecht bij kattengedragstherapeute Sabine de Breij van Troublecat, dierenarts Iris de Jong van Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord en Susanne Waterkott van kattentrimsalon Felis.

Michèl Admiraal
Michèl Admiraal startte in 2016 uitgeverij De Koningsboekerij. In het dagelijks leven is hij accountant bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Sinds 2016 schrijft hij aan de sprookjesreeks De Koning en de Prinses en brengt hij elk jaar de kalender Magische Landschappen uit. Om aan zijn verhalen meer bekendheid te geven, draagt hij sinds 2019 ook aan publiek voor op fantasy festivals of bij speciale gelegenheden in een speciaal koningskostuum. Daarnaast is hij al jarenlang donateur van Stichting Zwerfdier en adoptant van kater Kieko in het Adoptieverblijf.

Stichting Zwerfdier
Stichting Zwerfdier vangt zwerf- en afstandskatten in de regio Alkmaar op en probeert voor hen een nieuw onderdak te vinden. Speciaal voor katten die niet plaatsbaar zijn (bijvoorbeeld door onzindelijk gedrag) is er een prachtig verblijf ingericht. De bewoners kunnen voor een maandelijks bedrag geadopteerd worden. Ook heeft Zwerfdier een apart kattenpension, waar katten kunnen logeren. Katten die medicatie nodig hebben zijn hier ook welkom. Het leek Michèl een leuk idee om samen met Zwerfdier een actie voor het Adoptieverblijf te organiseren. Wat is er mooier dan een verjaardagskalender met op elke pagina een adoptiekat? Samen met zijn redactiepoes Tara (die ook een zwervertje is geweest) en zijn vaste ontwerpster Petra van Bloemendaal is hij aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn!

Meer informatie Michèl Admiraal 06-2299 2460, [email protected].

Reacties