Alkmaarse jeugd tot en met 12 jr kan meedoen aan Zomersport activiteiten van Alkmaar Sport

Foto: Charles Duijff

Deze zomervakantie kan de Alkmaarse jeugd, van kleuter tot en met 12 jaar, meedoen aan de Zomersport activiteiten van Alkmaar Sport. Op maar liefst vier locaties verspreid over 11 data zijn er activiteiten. Elke ochtend staan drie sporten centraal. 

Bron gemeente Alkmaar: De sportlessen worden verzorgd door lokale sportaanbieders en de sporttrainers van Alkmaar Sport. In Alkmaar-Noord staan bovendien twee kleuterochtenden op het programma. Meedoen kost € 5,- per persoon en voor kleuters € 3,50. Meld je online aan via www.alkmaarsport.nl/zomersport.

De sportregisseurs organiseren in diverse wijken de zomerse sportactiviteiten. De sportlocaties bij SV Koedijk, Celeritas, Sportcomplex Oosterhout en Sportcomplex Vaart staan hierbij centraal. Elke ochtend staan drie sporten op het programma en het aanbod varieert per locatie en datum. Ideaal voor kinderen die een keer een nieuwe sport willen proberen, maar ook leuk als je gewoon lekker bezig wil zijn in de zomer.

De sporten variëren van kickboksen, BMX, voetbal, handbal, tennis, korfbal, dans, atletiek, bootcamp, urbansports, yukigassen en basketbal tot tennis. Er zijn sportgroepen voor 7- tot en met 9-jarigen, voor 7- tot en met 12-jarigen en voor kleuters. De ochtenden zijn van 9.00 tot 12.30 uur inclusief drinken en wat lekkers. Kleuters sporten van 10.00 tot 11.30 uur.

Coronaproof

Uiteraard wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en online aanmelden is dan ook noodzakelijk. Dit kan via www.alkmaarsport.nl/zomersport. Op deze website staat ook het complete programma in één overzicht.

Reacties