Stadsstrand De Kade organiseert Online KinderBingo tijdens Sint Maarten

Foto: Pixabay

Elf november is de dag… alleen verloopt die dag dit jaar wel heel anders dan anders. In coronatijd met lampionnen langs de deuren om snoep te scoren?  Het lijkt er dit jaar niet in te zitten.

Om er nu toch voor te zorgen dat de Alkmaarse kinderen toch Sint Maarten kunnen vieren organiseert Stadsstrand De Kade i.s.m. het uitjesbureau Uitjes en Eten een leuk alternatief voor alle kinderen van 5 t/m 10 jaar in de vorm van een Online Sint Maarten Kinder Bingo.

Online Bingo spelen, zakje snoep erbij en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Heb je BINGO, dan bel je (of je mama of papa) razendsnel naar de studio en kom je wellicht live in de uitzending. Hoe leuk kan het zijn!

De kindvriendelijke plaatjesbingo wordt live enthousiast gepresenteerd en online gestreamd vanuit het Stadsstrand De Kade. Ieder deelnemend kind krijgt een zakje snoep en speelt 2 rondes mee.

Hoe doe je mee? De inschrijving sluit 11 november om 11:00 uur. Inschrijven en meer info via www.stadsstranddekade.nl. De kosten bedragen € 3,50 per kind.

Reacties