Steun lokale ondernemers die tijdens deze Kerstmis veel te bieden hebben (#1)

Foto: Smaakvol NH

Lokale Noord-Hollandse ondernemers zorgen voor smaakvolle  feestdagen met mooie afhaal- of bezorg kerstdiners, kerstpakketten en kerstboxen vol mooie streekproducten.

Dat de horeca tijdens de huidige coronacrisis een van de zwaarst getroffen sektoren is zal niemand zijn ontgaan. Toch zitten deze ondernemers niet bij de pakken neer en zorgen voor heel mooie culinaire feestdagen in de vorm van met mooie afhaal- of bezorg kerstdiners, kerstpakketten en kerstboxen vol mooie streekproducten.

Horeca-platform Smaakvol NH heeft nu drie uitgebreide artikelen gepubliceerd waarin een aantal producten en restaurants op een rij zijn gezet zodat iedereen gemakkelijk een keuze kan maken om te zorgen voor een gezellige, maar vooral een smaakvol kerstfeest.

In deze eerste aflevering aandacht voor mooie Kerstpakketten met streekproducten: 

Smaakvol NH heeft een aantal leveranciers van streekproducten voor je op een rij gezet zodat jij makkelijk een keuze kunt maken om te zorgen voor een gezellige, maar vooral een smaakvol kerstfeest. Dus kies je streekproduct of streekbox uit, bestel het online, haal het op of laat het thuis bezorgen.

By Broersen | Boerderijwinkel
Om ook met kerst en andere feestdagen te genieten van de heerlijke producten van by Broersen, is het bedrijf al weer begon met het verpakken van kerstpakketten en relatiegeschenken.Na een proefdraai van vorig jaar, kan worden gesteld dat het een groot succes was. Tijd om deze trend door te pakken en er dit jaar weer volledig voor te gaan. Een pakket op maat? Dat kan natuurlijk ook. Stel zelf de producten samen en by Broersen maakt er een mooi pakket van volledig naar jouw wens.Bestel gemakkelijk je pakket op www.bybroersen.nl/webshop of kom langs tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel in Warmenhuizen.

De Euforij | Chocoladefabriek
De Euforij heeft de productie van chocolade weer terug in de Zaanstreek gebracht. En niet zomaar chocolade, maar chocolade met de échte smaak van vroeger.

Speciaal voor kerst komt de Euforij met een kiloblok melk (of pure) chocolade Rocky Road in een prachtige giftbox. Geef hem cadeau of bestel hem voor jezelf via de website.

Klaver Kaas | Kaasmakerij
De kaasmakerij van de familie Klaver staat in Winkel, Noord-Holland.

In hun pakketten zit natuurlijk vooral veel Klaverkaas! Daarnaast hebben ze ook verschillende noten, zoutjes & chocolade, dipjes. De wijn in de pakketten is voornamelijk de Clos Vidal. Deze wijn is van een Spaanse bodega van vrienden van de familie Klaver. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om er speciaalbier of een ander drankje in te verwerken. In elke prijscategorie kunnen er pakketten worden gemaakt. De pakketten zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij ook aan het toevoegen van producten van een andere winkel of iets persoonlijks.

Bezoek de Klaver kaaswinkel in het Winkelhart van Nieuwe Niedorp of bezoek de website.

Callantoger Bier | Bierbrouwerij
De jongens van Callantsoger Bier zijn verantwoordelijk voor twee speciaal bieren. Het Duinmannetje en Zwanenwater. Beide streekproducten uit Callantsoog.

Doordat kerst anders zal zijn dan voorgaande jaren, is het juist daardoor belangrijk om te laten zien dat je iemand waardeert en om diegene geeft. Hoe leuk is het om jouw medewerker(s), vader, moeder, opa, oma of wie dan ook iets extra’s te geven in deze bizarre tijd!Het Callantsoger Bier Kerstpakket bestaat uit:

 • 2x Duinmannetje 33cl.
 • 2x Zwanenwater 33cl.
 • Callantsoger Bier glas
 • Jacob’s Creek Chardonnay Brut 200ml.
 • Stegeman Chorizo 225gr.
 • Zaanlander kaas schuitje 300gr.
 • Lay’s Sensations Sweet Paprika 150gr.
 • Zaanlander cheese bites 100gr.
 • Katjang Pedis 210gr.
 • DT Grove Mosterd 90ml.
 • Costa Ligure Pesto Genovese 135gr.
 • Het Callantsoger Bier kerstpakket voor maar € 32,50!

In overleg kunnen de pakketten op locatie worden bezorgd.

BESTELLEN? Dat kan via [email protected] of natuurlijk ook via een privé-bericht op Facebook of Instagram!

SPECIALE WENSEN? Andere samenstelling of totaal iets anders, niets is ze te gek.

Cookieinstellingen