Enquête over concept Ontwikkelbeeld stationsgebied Alkmaar

Foto: Gemeente Alkmaar

NS Stations werkt samen met de gemeente Alkmaar aan een ontwikkelbeeld voor het stationsgebied. Een gebied in het hart van de stad. Het gaat hierbij om het gebied ten noorden en zuiden van het treinstation, vanaf het Noordhollandsch kanaal tot en met de Zocherbuurt.

Een ontwikkelbeeld is een visie die aangeeft hoe het gebied zich in de komende jaren kan ontwikkelen. Het woord is nu tot en met 27 juni aan de Alkmaarders om een mening te geven over het concept ontwikkelbeeld voor het stationsgebied.

Bekijk het concept ontwikkelbeeld stationsgebied Alkmaar in vogelvlucht

In het afgelopen jaar zijn bij lokale ondernemers, buurtverenigingen en belangenorganisaties in de omgeving ideeën, wensen en aandachtspunten opgehaald over het stationsgebied. Deze ideeën zijn voor een groot deel ingebracht in de ontwikkeling van een Concept Ontwikkelbeeld  voor het stationsgebied. Je hebt als bewoner en/of gebruiker van het stationsgebied regelmatig of zelfs dagelijks te maken met het stationsgebied. Daarom vraagt de Gemeente Alkmaar ieders mening over het concept Ontwikkelbeeld voor het stationsgebied.

Lees meer over het Concept Ontwikkelbeeld stationsgebied Alkmaar en geef t/m 27 juni je mening via de enquête.

 

Cookieinstellingen