Volop vrolijke gezichten op Bazaar in Beverwijk

Het was ronduit genieten afgelopen zondagmiddag , 5 augustus, op de Beverwijkse Bazaar waar tot viermaal toe de boulevard werd opgeschut door het Circo di Strada met een vrolijke circusparade.

Kleurrijk, swingend en bovenal jonglerend op alles waar een normaal mens vanaf valt, zoals ballen, tonnen, stelten, mini-fietsjes of fietsjes met één wiel, en dat terwijl de knotsen in het rond vlogen. Alles bij elkaar een schouwspel waarmee De Bazaar opnieuw laat zien het stadium ‘gewone markt’ al ver voorbij te zijn.

Dagje uit
“We streven ernaar dat De Bazaar steeds meer een dagje uit wordt. Niet alleen markt maar ook vertier”, aldus Lex Mantz, marktmeester op de Bazaar. “Nu, gedurende de zomermaanden zorgen we steeds weer voor een bijzondere act. Zo hadden we een paar weken geleden een Braziliaanse Sambaband met danseressen die diverse malen, verspreid over de middag, optredens verzorgden. De week daarop hadden we buikdanseressen, en nu dus Circo di Strada”.

Nieuw imago leidt tot vrolijke gezichten
Met deze optredens, eerder de facelift van een aantal hallen langs de boulevard, de vestiging van steeds weer nieuwe bijzondere winkels en kramen en het afschaffen van de toegangsprijzen lijkt de Bazaar erin te slagen om met een nieuw imago een weer groeiend publiek aan te trekken.

“We merken het zelf ook”, gaat Lex Mantz verder. “De mensen worden merkbaar steeds positiever over De Bazaar, en dat kun je ook zien, want zie: waar je ook kijkt, je ziet alleen maar lachende gezichten. En dat is toch waar we het voor doen!”

Hieronder een foto-impressie van de circusparade van Cirque di Strada: 

Reacties

Cookieinstellingen