Weerbaarheidstraining voor volwassenen in Wijkcentrum Daalmeer

Foto: Sport-Z

Op 3 september 2018 start in Wijkcentrum Daalmeer de Weerbaarheidstraining ‘Fit & Veilig’ voor volwassenen, die graag letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen willen staan.

De training bestaat uit eenvoudige fysieke oefeningen (‘Fit’), die er op zijn gericht om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten (‘Veilig’).

Inhoud lessen
De Weerbaarheidstraining bestaat uit 6 lessen en wordt gegeven door een diplomeerde weerbaarheidsdocent. Tijdens de trainingen wordt met behulp van oefeningen aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, intuïtie en verdedigingstechnieken gewerkt. Daarnaast wordt aan de algemene conditie gewerkt.

Meer informatie en aanmelden
De lessen vinden vanaf 3 september gedurende 6 weken elke maandagochtend plaats van 10.00-11.00 uur, in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar. De kosten voor deze training bedragen € 50,- voor 6 lessen.

Meer informatie over de cursus Fit & Veilig is te vinden op www.sport-z.org/FitVeilig. Daar kan men zich ook aanmelden. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Pascale de Hoogh, telefoon 06-11 14 97 28 of via e-mail: [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen