Aan Tááááááfel in Hoefplan en Overdie

Foto: Artiance

Een rijdende tafel, koffie, thee,  koek  of diner, muziek, tekeningen,  foto’s en veel verhalen; dit zijn de ingrediënten voor het project Aan Tááááááfel wat Artiance organiseert samen met veel verschillende partners tijdens de Week tegen Eenzaamheid in de wijken oud/nieuw Overdie en Hoefplan.

Het plan Aan Tááááááfel is ontwikkeld met ondersteuning van  Coalitie Erbij, het landelijke samenwerkingsverband  rond eenzaamheid. Tijdens deze dagen   wordt Kunst ingezet als middel om te ontmoeten en te verbinden.

Vier kunstenaars gaan tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid (27 september – 7 oktober) de wijken in en nodigen iedereen uit plaats te  nemen aan tafel. Je vindt ze in je eigen straat om de hoek, bij Albert Heijn in de Hoef, in park Oosterhout  en bij allerlei activiteiten in buurthuis Oud Overdie, Wijkcentrum Overdie en De Alkenhorst in Hoefplan.

Er is een uitgebreid programma,  waarin ontmoeting steeds centraal staat, je kunt even aanschuiven voor een kopje koffie,  je blijft iets langer zitten om ook  te tekenen,  mee te zingen  of je maakt een eigen “Hart voor de Wijk”.

Met het OVERDIER project in Overdie kun je  op de foto met je huisdier en in de Alkenhorst kan er een hele middag gedanst worden. Ook zijn er op diverse momenten diners,  georganiseerd in samenwerking met Resto Van Harte, Overdie Schept op, Dutch Cook, Albert Heijn en Alkenhorst. Tijdens het eten zijn er verschillende  optredens en activiteiten zoals bijvoorbeeld van het RJO het grote jongeren orkest van Artiance.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.artiance.nl

Reacties

Cookieinstellingen