TAQA Theater De Vest en Poppodium Victorie presenteren ‘Mechanical Ecstasy’

Foto: Taqa Theater de Vest

Elf dansers, een actrice en drie musici spelen op vrijdagavond 2 november in Poppodium Victorie de hoofdrol in ‘Mechanical Ecstasy’. In dit experimentele dance performance – concept lopen feest en voorstelling dwars door elkaar heen.

De voorstelling is geïnspireerd op de nachtcultuur uit de jaren 80 en wordt uitgevoerd door dansgezelschap Club Guy & Roni met live muziek van Slagwerk Den Haag. ‘Mechanical Ecstasy’ is geprogrammeerd door TAQA Theater De Vest i.s.m. Poppodium Victorie.

Rave party
Uitverkochte nachtclubs en dansvloeren vol uitbundig publiek. De nachtcultuur, ontstaan in de jaren 80 en van grote invloed op de Nederlandse popmuziek, is de inspiratie voor ‘Mechanical Ecstasy’. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag bouwen met de performance een tijdelijke club in Alkmaar, om het publiek voor even te laten verliezen in dans, muziek, visueel spektakel en meer. De voorstelling is een ode aan de rave party’s van toen, met muziek van Jan-Bas Bollen en NOSIA’s Thijs de Vlieger, live gespeeld door de mannen van Slagwerk Den Haag. Dansers, acteurs en musici werken samen met het publiek en de beats wijzen de weg. Een bijzondere ervaring!

Meer informatie en kaartverkoop
‘Mechanical Ecstasy’ is op vrijdag 2 november vanaf 21.30 uur te zien in Poppodium Victorie. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 (voorverkoop), toegangskaarten aan de deur kosten € 15. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl en www.poppodiumvictorie.nl

Reacties

Cookieinstellingen