Meet & greet met populaire YouTuber Bibi bij ijsbaan De Meent

Foto: Alkmaar Sport

Ontmoeting met Bibi tijdens extra editie ICE Games; kinderen en ouders leven zich uit met ijshockey, ice biken, curling en een schaatsbiathlon op zondag 3 maart.

Op zondag 3 maart komt de bekende YouTuber Bibi naar ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar voor een meet & greet. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met Bibi en een handtekening van hun YouTube idool bemachtigen. De meet & greet vormt een onderdeel van een speciaal ingelaste editie van de ICE Games, die deze zondagmiddag plaatsvinden van 13.00 tot 16.30 uur.

De ontmoeting met de 10-jarige Bibi is een initiatief van IJSTIJD!, het jeugdschaatsen programma van de nationale schaatsbond KNSB. Op YouTube heeft Bibi ruim 440.000 abonnees. Haar ruim 150 video’s zijn inmiddels al meer dan 85 miljoen keer bekeken.

Bij het beweegprogramma ICE Games nemen kinderen en hun ouders deel aan een gevarieerd programma op het ijs. Naast schaatsen doen zij mee aan ijshockey, ice biken, curling en een schaatsbiathlon, met liggend schieten vanaf het ijs. De organisatie is in handen van enthousiaste en professionele begeleiders. Je betaalt de reguliere toegangsprijs tot de ijshal en ijsbaan, en kunt deze middag gratis aan de ICE Games meedoen. Wie zelf geen schaatsen heeft kan deze huren bij de in het pand gevestigde schaatsshop Fortysix Sports.

De ICE Games zijn vorig schaatsjaar bezocht door 6.000 kinderen. Dit jaar groeit het aantal deelnemers met maar liefst 50% naar 9.000.

Reacties