Bettine Vriesekoop geeft masterclass bij Ping Pong Alkmaar

Foto: Wikipedia

Op zaterdag 15 juni komen tafeltennislegende Bettine Vriesekoop en jeugdtalent Tanya Misconi naar Alkmaar voor een demonstratie en een masterclass. Dit gebeurt op uitnodiging van Ping Pong Alkmaar, dat daarin samenwerkt met TTV Alkmaar ‘71.

Ping Pong Alkmaar
Tafeltennisvereniging Ping Pong Alkmaar organiseert demonstratie/masterclass als kick off voor het programma “50/50” , dat erop is gericht meer meisjes te laten tafeltennissen. Bettine Vriesekoop is momenteel de ‘meisjes kadetten bondscoach’ en daarmee de aangewezen persoon om de kracht en het plezier van de sport te demonstreren! Ping Pong Alkmaar zal als follow-up na dit evenement gedurende 12 weken speciale sessies voor meisjes houden.

TTV Alkmaar ‘71
Dat ook volwassenen tafeltennis ervaren als een heel leuke sport is s te merken aan het toenemende aantal leden van tafeltennisvereniging TTV Alkmaar ’71. Een aantal van de nieuwe leden is ook in het verleden lid geweest van een vereniging en hebben de sport weer opgepakt. Maar ook mensen zonder tafeltennisverleden weten inmiddels de weg naar de tafeltennistafel te vinden.
Ook TTV Alkmaar ’71 heeft als doel om met de demonstratie/masterclass van Bettine Vriesekoop en Tanya Misconi meer vrouwen te interesseren om bij TTV Alkmaar ’71 te komen spelen.

Kijk voor meer informatie op de websites www.pingpongalkmaar.nl en www.alkmaar71.nl/

Hieronder een eerdere demonstratie van Bettine Vriesekoop gegeven samen met Angelique Gertenbach ter ere van het 75-jarig bestaan van tafeltennisvereniging Rapidity.

Reacties