KPN NetwerkNL vervolgt aanleg glasvezelnetwerk in Alkmaar Zuid

Foto: KPN

Alkmaar – KPN NetwerkNL maakt bekend dat het binnenkort de aanleg van het glasvezelnetwerk vervolgt in Alkmaar Zuid. De uitrol in Alkmaar is onderdeel van de plannen van KPN om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien. Vanaf 15 juli starten de werkzaamheden in onderstaande aansluitgebied.

Datagebruik stijgt met 30%.

“In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen, luisteren muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimme apparaten bij. Ons datagebruik stijgt in Nederland elk jaar met zo’n 30%. Glasvezel kan die groei aan en hierdoor is onderstaande aansluitgebied klaar voor alle mogelijkheden van het internet. Nu en in de toekomst”, aldus projectmanager Fred. KPN NetwerkNL legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan en sluit de woningen kosteloos aan. De werkzaamheden in onderstaande aansluitgebied starten op 15 juli, andere delen van Alkmaar Centrum en Zuid volgen op een later tijdstip.

Meer informatie.

Inwoners kunnen per heden elke donderdag van 12.00 tot 20.00 uur voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht bij het glasvezelinformatiepunt in Café con Libros in Bibliotheek Kennemerwaard op Canadaplein 1. Bewoners kunnen de postcodecheck doen op kpnnetwerk.nl en zich inschrijven voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

Reacties