Wie worden dit jaar de Alkmaarse Sportkampioenen? Nomineer nu!

De winnaars van 2019
De winnaars van 2019
Foto: Alkmaar Sport

ALKMAAR – Ook dit jaar zal de gemeente Alkmaar haar Sportkampioenen in het zonnetje zetten tijdens het Sportgala op maandag 12 december. Tot 28 oktober is het mogelijk om sporters aan te melden in de categorie sporter van het jaar, sportploeg, sporttalent , aangepast sporten en ‘hart voor de sport’.

De vijf winnaars worden beloond met een cheque t.w.v. € 500,-. Genomineerden aanmelden kan nog tot 28 oktober via [email protected].

Sportkampioen van Alkmaar ben je niet voor een avond, maar voor het hele jaar. Om dit te benadrukken heeft de gemeente Alkmaar een grote eregalerij met zuilen ingericht voor de ingang van sportcomplex de Meent.

Monitoring van prestaties
De organisatie van het sportgala houdt de prestaties van de Alkmaarse sporters nauwlettend in de gaten. “Wij verzamelen zoveel mogelijk gegevens om straks  alle potentiële genomineerden en hun prestaties zo gedetailleerd mogelijk aan de deskundige jury te kunnen voorleggen. Zij maken vervolgens een selectie van drie genomineerden per categorie waarna op de huldigingsavond de winnaars bekend worden gemaakt.

Natuurlijk kent Alkmaar nog veel meer sportkampioenen. Een ieder die Alkmaarders of Alkmaarse teams kent die goed presteren op (inter)nationaal niveau kan hem, haar of hen voordragen aan de jury. De prestaties die geleverd zijn in de periode 1 november 2021 t/m 31 oktober 2022 tellen mee voor de nominaties, sporters voordragen kan nog tot 28 oktober 2022 via [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen