Alle informatie over begraven en cremeren

Sint Barbara in De Hout.
Foto: commons.wikipedia.org

Mensen uit Alkmaar en omgeving kunnen vanaf nu alle informatie rondom het thema uitvaart in Alkmaar vinden op http://www.uitvaart-alkmaar.nl/.

De site is er voor mensen die zich willen oriënteren op hun eigen toekomstige uitvaart, maar biedt ook praktische informatie voor mensen die plotseling een uitvaart moeten regelen voor een dierbare.

Er is informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de plek, tot informatie over rouw, de vele begraafplaatsen in Alkmaar en de diverse soorten asbestemmingen, zoals urn, sieraad of columbarium.

“Het maakt het makkelijker om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak en de juiste keuzes te maken. Want er valt op het gebied van uitvaart in Alkmaar heel veel te kiezen”, aldus Peter van Schaik.

De 44-jarige Amsterdammer is directeur van Uitvaart.com, een bedrijf gespecialiseerd in de uitvaartbranche. “Ook zijn er nog veel ontwikkelingen zoals de mogelijke komst van een natuurbegraafplaats naar Alkmaar. Mogelijk wordt dat de eerste in zijn soort in West-Nederland. “

Reacties

Cookieinstellingen