AZ in ‘retroshirts’ tegen Heerenveen in teken van reünie

John van den Brom kijkt vooruit op reünie en wedstrijd van zondag met en tegen Heerenveen.
Foto: Wim Meijer Fotografie

Shirts met de naam van de spelers voorop het shirt, zo was het in de jaren zeventig, en zo is het ook komende zondag 28 oktober als AZ in het AFAS Station aantreedt tegen FC Heerenveen. John van den Brom kijkt vooruit.

(bron: AZ – nieuws)

Reden: de wedstrijd tegen Heerenveen staat in het teken van reünie van oud-spelers en -trainers die ‘s middags,  voorafgaand aan de wedstrijd, plaatsvindt. Huidige trainer John van den Brom hoopt op een grote opkomst, en met name ook op de komst van spelers waar hij in het verleden ook samen mee of tegen heeft gespeeld.

Zijn grootste hoop is gevestigd op Louis van Gaal. Niet alleen omdat van Gaal als trainer een grote rol heeft gehad bij AZ, maar ook omdat John van den Brom ook zelf gevoetbald heeft onder de iconische trainer.

Naar verwachting zullen zo’n 200 oud-spelers, -trainers en -medewerkers bijeen in Grand Café Van Gaal, waaronder Willem van Hanegem, Hugo Hovenkamp, Kees ‘Pier’ Tol en Kristen Nygaard en Kees Kist, en, uit een recenter verleden Barry Opdam, Michel Langerak, Peter Wijker, Willie Overtoom en Julian Jenner.

Vooruitblik op zondag met John van den Brom
AZ TV interview John van den Brom over de reünie, en blikte meteen vooruit op de wedstrijd van zondagmiddag:

Reacties

Cookieinstellingen