Alkmaar Sport organiseert Sportkenniscafé voor sportbestuurders

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op dinsdag 6 november organiseert Alkmaar Sport in De Meent Bauerfeind een Sportkenniscafé voor Alkmaarse sportbestuurders. Het onderwerp van de bijeenkomst gaat over de gevolgen van de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen, die vanaf 1 januari 2019 ingaat.

Een nieuw jaar betekent vaak ook een nieuwe regelgeving voor sportverenigingen. Per 1 januari 2019 zijn de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen van toepassing. Organisaties die, zonder winstoogmerk, de gelegenheid bieden om te sporten, worden bijvoorbeeld vrijgesteld van btw. Alkmaar Sport licht tijdens deze bijeenkomst in basis toe welke nieuwe btw-regels er nog meer per 1 januari 2019 komen én wat de gevolgen hiervan zijn voor de sportverenigingen. Daarnaast komt mw. N. Brameijer (zelfstandig fiscalist) als gastspreker tijdens het Sportkenniscafé.

Vooraf aanmelden
Het programma op dinsdag 6 november start om 19.30 uur. Het bijwonen van het Sportkenniscafé is gratis. Interesse? U kunt zich vóór vrijdag 2 november aanmelden bij Paul Bollen, [email protected]. Via dit mailadres kunt u eveneens vooraf uw vragen over de nieuwe btw-regels voor sportverenigingen insturen.

Reacties

Cookieinstellingen