Evert-Jan Woudsma komt met ‘Bosw8er verjaardagskalender’

Foto: Evert-Jan Woudsma

Inmiddels kennen alle lezers van Nieuws.nl hem wel: Evert-Jan Woudsma. Na 13 jaar boswachter in dienst van PWN nu sinds 1 mei van dit jaar zelfstandig ‘Bosw8er’.

In een tijdsbestek van een half jaar is Evert-Jan uitgegroeid tot een niet meer weg te denken ambassadeur van de natuur in met name de regio Kennemerland. Bos, duinen en strand is waar zijn hart ligt. Een liefde die hij graag met iedereen deelt, van jong tot oud.

Natuur delen met iedereen op allerlei manieren
Inmiddels organiseert hij allerlei natuurexcursies, natuurbelevingswandelingen, foto-excursies in de natuur, geeft workshops, komt als Bosw8er op veel scholen met zijn Bosw8er Junior programma en schrijft iedere twee weken een column op nieuws.nl. Daarnaast is het ongeveer een feest om zijn Facebookpagina te bezoeken waarop hij dagelijks iedereen laat meegenieten van de natuur met prachtige foto’s van de flora en fauna die zo dicht binnen handbereik blijkt te liggen.

En nu komt Evert-jan dus ook met een Bosw8er verjaardagskalender. Een kalender met opnieuw schitterend fotowerk en met illustraties van tekenaar Eric J.Coolen. De kalender geeft beeld van alle vier de seizoenen.Kans op gratis Bosw8er verjaardagskalender via Nieuws.nl
Speciaal voor de lezers van de nieuwssites van Nieuws.nl (Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Velsen, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede, Haarlem en Alkmaar) stelt Evert-Jan 10 kalenders beschikbaar. Deze worden verloot onder de mensen die de betreffende Facebookpagina’s ‘liken’. Hierover meer op de betreffende FB-pagina’s.

Bosw8er kalender bestellen
Natuurlijk kun je de Bosw8er verjaardagskalender ook bestellen Dat kan telefonisch 06-27883180 of door €8,99 over te maken op NL74 RABO 0330269852 t.n.v Bosw8er O.v.v jouw naam en adres. Je ontvangt de kalender dan in je brievenbus!

Reacties

Cookieinstellingen