TAQA Theater De Vest komt met decemberprogramma voor jong en oud

Foto: TAQA Theater De Vest

We zitten inmiddels de feestmaand december. Tijdens de gezelligste tijd van het jaar heeft TAQA Theater De Vest voor de hele familie een mooi en gevarieerd programma samengesteld met kerstconcerten en mooie shows voor de hele familie.

 • An Irish Christmas
  In de prachtige akoestiek van de Grote Kerk zal zangeres Moya Brennan (Clannad) op zaterdagavond 8 december zeker tot haar recht komen. Met ‘An Irish Christmas’ brengt zij een keur aan kerstliederen en pareltjes uit haar eigen repertoire.
 • Rhythm of The Dance
  Een dag later kan men kerst op z’n Iers beleven met dansers, livemusici en vocalisten van ‘Rhythm of The Dance’, die in de Grote Zaal een overweldigende ‘Christmas Show’ brengen.
 • Kerstfeest in de Jordaan
  Op woensdag 12 december blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel terug op de gezellige kerstdagen in de Jordaan. Mieke Stemerdink, Rob van de Meeberg en Harry Slinger brengen de grootste hits van de drie Amsterdamse volkszangers en de mooiste kerstliederen in ‘Kerstfeest in de Jordaan’. 
 • Kerst met Vivaldi
  Het Nederlands Kamerorkest brengt klassiekliefhebbers alvast in de kerststemming met de mooiste werken van Antonio Vivaldi op donderdag 13 december in ‘Kerst met Vivaldi’.  Voorafgaand aan dit concert is er een Muziekcafé in de sfeervolle foyer.
 • Soweto Gospel Choir
  Op Tweede Kerstdag brengt het internationaal befaamde Zuid-Afrikaanse Soweto Gospel Choir in ‘Freedom’ een eerbetoon aan Nelson Mandela. Een feelgood-belevenis vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, kleurrijke kostuums en heel veel kerstsongs.
 • De Vrekkin
  Op zondag 23 december is iedereen vanaf 8 jaar welkom bij de hilarische komedie ‘De Vrekkin’ van NTjong/Het Nationale Theater. Een prachtig visueel spektakel met veel muziek voor iedereen die er weleens van droomt heel rijk te zijn.
 • Vingerpoppetje Lejo
  Op Tweede Kerstdag brengt het vingerpoppetje Lejo (bekend van Sesamstraat) een vrolijke kerstvoorstelling voor het hele gezin. Na afloop kun je je eigen kerstpoppetje knutselen en bespelen.
 • Ernst, Bobbie en de rest
  En wegens grote belangstelling is op vrijdag 28 december een tweede show van Ernst, Bobbie en de rest bijgeboekt! Dit keer begeven de heren zich in de jungle, waar van alles mis gaat. Te zien op vrijdag 28 december om 13.30 en 16.00 uur.
 • Notenkraker
  Alle balletdanseresjes en dansers zijn op zaterdag 29 december om 19.30 uur welkom bij het betoverende ‘De Notenkraker’ van de Staatsopera van Tatarstan. De klassieker wordt gedanst door fabuleuze dansers in prachtige kostuums en in nog mooiere decors. Bezoek gratis de openbare repetitie!

Meer informatie en toegangskaarten
Kijk voor het complete programma, kaartverkoop en achtergrondinformatie op www.taqatheaterdevest.nl. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via deze website of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur)

Reacties

Cookieinstellingen