Sport Vitaal Schaaktoernooi in de Grote Sint-Laurenskerk op woensdag 16 januari

Foto: Alkmaar Sport

Terwijl de grote schaakmeesters in het TAQA Theater De Vest de 5e speelronde spelen van het Tata Steel Chess Tournament organiseer Alkmaar Sport samen met de Alkmaarse Schaakvereniging De Waagtoren een schaaktoernooi in de Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar.

Om 13.00 uur start de eerste editie van dit bijzondere schaaktoernooi op een prachtige locatie. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen die strijden om de felbegeerde ‘schaakbokaal’. Iedereen met een Elo-Rating tot 1500 mag deelnemen aan het toernooi, van huiskamerschakers tot clubschakers.

De kosten om deel te nemen aan het schaaktoernooi zijn gratis. Schakers met een Elo-Rating hoger dan 1500 kunnen deelnemen aan het  professioneel toernooi dat wordt georganiseerd door Tata Steel Chess in Theater de Vest, waar ook de 14 grootmeesters achter het bord.

Aanmelden
Wil jij laten zien wat je kan op het Alkmaarse Schaaktoernooi? Meld je dan aan! Er zijn geen kosten verbonden om deel te nemen aan het toernooi. Om aan te melden of voor meer informatie kan er contact op worden genomen met Leon Commandeur ([email protected]).

Reacties