Twee zalen vol dreumessport in de Herfstvakantie

Foto: Alkmaar Sport

In de Herfstvakantie organiseert Alkmaar Sport een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten. Op vrijdag 25 oktober kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in maar liefst twee zalen in sportcomplex De Meent Bauerfeind, de Topsporthal en Multisportzaal.

Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Voorinschrijven is nu mogelijk via www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Dreumessport
Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Albert Heijn Hoefplan zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Kosten
De kosten bedragen € 5,- per kind, bij online voorinschrijving krijgt men 1 euro korting. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u terecht op www.alkmaarsport.nl/dreumessport.

Cookieinstellingen