BeYouMusic van start met zanggroepen in diverse leeftijdscategorieën

Foto: BeYouMusic

BeYouMusic start vrijdag 28 augustus weer met verschillende zanggroepen in diverse leeftijdscategorieën.  Men zingt verschillende popsongs van toen en nu, maar zeker ook andere stijlen.  Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan meerstemmigheid, klankkleur en performance.

Iedereen kan en mag zingen. Hoe vaak hoor je mensen zeggen dat ze niet kunnen zingen of dat ze vroeger achteraan werden gezet. Was jij ook die persoon? Velen hebben nu een trauma en durven de stem alleen nog maar te gebruiken middels spreken. Zingen wordt echt niet gedaan in bijzijn van anderen, maar vaak als ze bijvoorbeeld alleen in de auto zitten.

Het is jammer dat wij elkaar en ons zelf het zingen hierdoor ontnemen.  Zingen is namelijk ontzettend gezond voor lichaam en geest.  Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat we rustig, gelukkiger en ontspannen worden van zingen.

Vanuit deze gedachten is dan ook BeYouMusic ontstaan. Iedereen mag en kan zingen/muziek maken.

BeYouMusic start vrijdag 28 augustus. Er wordt gewerkt in groepsverband d.m.v. verschillende zanggroepen in diverse leeftijdscategorieën.  Je zingt verschillende popsongs van toen en nu, maar zeker ook andere stijlen.  Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan meerstemmigheid, klankkleur en performance.

Verder wordt er uiteindelijk gewerkt naar een spetterende eindshow!

  • Uiteraard houdt men zich aan de RIVM gestelde corona maatregelen.
  • Meer informatie en/of inschrijven voor een gratis proefles kan via www.beyoumusic.nl
  • De repetities zijn in basisschool De Wissel, De Hoop 3, 1911KX Uitgeest

Reacties