Nederlands 1e komedie over racisme in TAQA Theater De Vest

Foto: Yalper Productions

Op donderdag 8 oktober komt de hitvoorstelling ‘George & Eran worden racisten’ in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. Met veel humor en muziek onderzoeken zij de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland.

Actueler dan ooit
De huidige tijdsgeest maakt deze voorstelling nog actueler dan hij al was. Het racismedebat in Nederland laaide de afgelopen tijd op door de moord op de Amerikaanse George Floyd. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met racisme in Nederland? En hoe gaan wij daarover met elkaar in debat? En hoe is het in vredesnaam mogelijk daar een komedie over te maken?! George & Eran onderzoeken de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland. Ze maken het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismes die wij allen herkennen tot ongemakkelijkheid aan toe.

Meer informatie en toegangskaarten
‘George & Eran worden racisten’ is op donderdag 8 oktober om 19.00 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 20 (excl. drankje) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel. 072- 548 99 99 (van dinsdag t/m vrijdag tussen 12.00 – 17.00 uur)

Reacties

Cookieinstellingen